Terhi Vedenkivi

Terhi VedenkiviOlen NLP-opettaja, laaja-alainen terapeutti, kouluttaja, työnohjaaja ja runoilija. Työssäni olen rinnallakulkija ja luotan, että jokaisessa ihmisessä itsessään on hyvän elämän käsikirjoitus. Kaikki tunteemme, vaikeatkin, voivat toimia meille tienviittoina kohti eheytymistä ja kasvua.  Kotisivuni löydät osoitteesta: www.vedenkivi.fi

Minulle on aina ollut tärkeää kuulla sydämeni ääntä ja löytää oma mielekäs polkuni. Olen saanut työssäni näköalanpaikan, kun kriisissä olevat tai omaa suuntaansa etsivät ihmiset löytävät elämälleen tienviittoja. Kohtaamiset asiakkaideni kanssa ovat aina vastavuoroisia. Jokainen tietää itse, mikä on paras suunta kohti omaa hyvinvointia.

Pitkän linjan NLP-ammattilainen

Olen käyttänyt kaikissa töissäni NLP-menetelmiä jo 90-luvulta lähtien. Teen Tampereella NLP-koulutuksia, ja Practitioner- ja Master-kurssini pyörivät koko ajan. Olen kehittänyt NLP-harjoituksia ja jakanut niitä asiakastyön lisäksi kursseilla, Suomen NLP-yhdistyksen Mielilehdessä sekä NLP-illoissa ja –konferensseissa.

Terapeutti

Terapeutin vastaanottoni on Tampereella osoitteessa Puutarhakatu 16 B, 5. kerros. Sovellan laaja-alaisesti useita terapiamuotoja, vakaana pohjana NLP-psykoterapia, jota opiskelin 3 vuotta Tampereen Yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa vuosina 1999-2001. Myös EMDR, hypnoosi ja EFT tarjoavat hyviä väyliä eheytymiseen ja voimavaroihin.

Työnohjaaja & kouluttaja

Työnohjaajaksi valmistuin 2-vuotisesta koulutuksesta vuonna 1997 ja olen siitä lähtien tehnyt paljon työnohjauksia sosiaali- ja terveysalalla, erityisesti mielenterveys- ja päihdehuollossa. Olen työskennellyt työnohjaajana myös päivähoidossa, vanhustenhoidossa, työterveyshuollossa, opetusalalla, RAY:n hankkeissa sekä monenlaisissa yrityksissä. Käytän tarpeen mukaan toiminnallisia menetelmiä keskustelun lisäksi. Työyhteisökoulutuksia pidän monista aihepiireistä. Lisäksi koulutan leskien ja eronneiden sopeutumisvalmennuskursseilla.

Kirjailija

Olen toiminut kirjoittaja-ohjaajana ja terapeuttina useassa kirjoittamishankkeessa mielenterveyskuntoutujien kanssa. Opiskelin luovaa kirjoittamista Viita-Akatemiassa kolme vuotta, ja kirjoittaminen on olennainen osa ilmaisuani. Olen julkaissut kolme runoteosta. Nyt jatkan elämän ilmiöiden havainnointia blogikirjoituksissani.

Työni arvot

Työni arvoja ovat kasvu, joustavuus ja rakkaus. Jatkuva oppiminen on etuoikeutemme. On olemassa monta hyvää tapaa toimia ja katsoa maailmaa. Sydämen kiitollisuus elämälle avaa meille lähimmäisenrakkauden.

Ota yhteyttä!

Terhi Vedenkivi
040-741 8970
terhi@vedenkivi.fi
Kotisivuni: www.vedenkivi.fi