Terhi Vedenkivi

Terhi Vedenkivi

Terapia

Olen saanut tukea vaikeiden asioiden käsittelyssä ja ymmärrystä elämääni terapiassa. Terapeutin lämmin ote ja monet eri työskentelytavat ovat avanneet minulle uusia maailmoja. Asiakkaan palaute

Terapiatapaamisessa kuuntelen ihmisen tilannetta ja luotan, että tarvittavat ratkaisut ja voimavarat ovat jo hänessä itsessään. Päästäksemme niihin käsiksi voimme valita monia reittejä.

Usein matkan varrelta löytyy sellaista, mitä ei vielä itsekään tiedä. Siksi terapia voi olla kuin tutkimusmatka, joskus suorastaan seikkailu, omaan sisäiseen maailmaamme. Sen kautta itsetuntemus lisääntyy ja sen mukana arvostus itseämme kohtaan. Näillä eväillä voimme tehdä tarvittavia muutoksia oman elämämme "käsikirjaan", ja ottaa suunnan meille tärkeitä asioita kohti. Jokaiselta kohtaamaltani ihmiseltä opin jotain ja tätä yhteistä viisautta laitan työssäni eteenpäin. Lue lisää omasta työhistoriastani ja polustani terapeuttina.

Terapiamenetelmät

Hyödynnän luovasti kaikkia oppimiani terapiamenetelmiä - asiakkaitteni rinnalla kulkien.

NLP-psykoterapia

NLP-psykoterapia voi olla täsmällistä ja kestoltaan lyhyttä (fobiat, jännittäminen, traumat, kriisit), mutta syvätason rakenteita voidaan työstää terapiassa pidempäänkin Viime aikojen tutkimuksissa NLP:n toimivuus terapiassa on arvioitu erinomaiseksi. Lue lisää!

EMDR

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) nopeuttaa käsittelyä monien traumojen ja häiriöiden hoidossa. Se on erityistekniikka, jota voidaan käyttää myös muiden terapiahoitojen yhteydessä. Helpottava muutos häiritsevästä muistikuvasta tai reagoinnista toteutuu usein jo ensimmäisen terapiaistunnon aikana. Lue lisää!

Hypnoosihoidot

Hypnoterapia koostuu hypnoosista ja terapiasta. Hypnoosi on rentoutumisen tila, jolloin ihminen on keskittynyt omaan sisäiseen elämysmaailmaansa. Hypnoosissa on mahdollista tiedostaa unohdettua ja korjata pitkän ajan kuluessa sisäistyneitä psyykkisiä ja somaattisia häiriöitä. Lue lisää!

EFT

EFT (Emotional Freedom Technique) on tunteiden vapautusmenetelmä, jossa naputellaan kehon meridiaanipisteitä. EFT:llä tunnelukot vapautuvat ja niihin sitoutunut energia saadaan omaan käyttöön elinvoimaksi. Lue lisää!

Ota yhteyttä

Terhi Vedenkivi
040-741 8970
terhi dot vedenkivi at elisanet dot fi